Ivm met Eindejaars drukte bij PostNL kan het zijn dat pakketjes wat later aankomen dan je van ons gewend bent.

Over ons

Tony

Dit is Tony. Hij werd in 2010 geboren in een asiel in Bulgarije en en daar heeft hij de eerste 7 jaar van zijn leven gewoond. Hij werd in Bulgarije 'niet mooi genoeg' gevonden en in 2017 kwam hij dankzij een stichting naar Nederland toe. Ik (Ellen) zag Tony's (hij heette toen nog Jaro) snuutje en was direct verliefd. Gelukkig dacht Rem (mijn vriend) er hetzelfde over. We hebben hem Tony genoemd, aangezien Tony meerdere littekens op zijn lieve koppie had. Dus tja, dan denk je al snel aan Tony Montana aka Scarface. Tony onze grootste, maar ook zo eigenwijze vriend. Hij is dol op wandelen, kippenpoep en knuffels.

Ellen Jansen al knuffelend met Tony van Tony en Lu, vegan hondenkoekjes

Lu

Meet Lu. Onze kleine Russische Prinses. Deze dame heeft ongeveer 3 jaar door Rusland gezworven en is daarna in een asiel in Moskou terecht gekomen. Daar heeft ze 2 jaar gewoond, totdat ze door een stichting naar Nederland werd gehaald. Ze heeft eerst een tijdje bij een andere familie gewoond, maar daar klikte het niet helemaal. Gelukkig voor ons, want eigenlijk was ik al verliefd op haar geworden, maar toen ik navraag ging doen, was ze nét geadopteerd. 4 januari 2020 kwam Lu voor het eerst ons huis binnenlopen. Tony was direct dol op haar en wij ook. Lu is meer dan dol op knuffels en houdt vanaf haar eigen bank alles en iedereen die voorbij komt lopen in de gaten. Bij mannen die ze niet kent is ze soms nog wat onzeker, maar beetje bij beetje leert Lu de mens steeds meer waarderen. 

Ellen Jansen al knuffelend met Lu van Tony en Lu, vegan hondenkoekjes

Ellen

Hey! Ik ben Ellen. Trotse vriendin op benen van deze twee geweldige honden. We wonen in het fijne Ulft, een plaatsje in de Achterhoek. Ik ben begonnen met hondensnacks bakken aangezien Lu een allergie ontwikkelde, tenminste dat dachten we.

Het moesten koeken zijn zonder dierlijk eiwit en zonder tarwegluten en bij voorkeur natuurlijk ook gezond. Daar ben ik mee aan het experimenteren gegaan, totdat ik een koek had waar zowel Lu als Tony helemaal dol van werden. Deze koeken deel ik graag met jullie allergrootste vrienden. Wanneer jullie hondenkoekjes bij ons bestellen, zouden we het supertof vinden wanneer jullie een review plaatsen op de productpagina bij desbetreffende koekjes. Niets is leuker dan verhalen lezen over blije hondenvrienden.

Tony en Lu op Instagram | Tony en Lu op Facebook

Ik, Ellen Jansen van Tony en Lul, op een schommel